2 מנות, מנה אחת חינמית פעם ביום
מצרכים:
גזר קטן נקי
4 פרחי ברוקולי גדולים טריים
1 מקל סלרי
לתיבול- מיץ מחצי לימון, כפית חרדל, מלח, פלפל שחור, כפית סילאן
הכנה:
משרים את פרחי הברוקולי בקערה עם מים לשעה לסילוק לכלוך לא רצוי.
מגרדים דק את הגזר
פורסים את הסלרי לפרוסות דקות
קוצצים את הראש של פרחי הברוקולי (את הגזע ניתן לשלשה במרק או לאפות בתנור כאנטיפסטי)
מעבירים את כל הירקות לקערה.
מערבבים את כל מצרכי התיבול בעקרה או צנצנת ושופכים על הירקות. רצוי להניח לספיגת טעמים לחצי שעה לפחות
זמן הכנה- 10 דקות