חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

סלט כרוב מוקפץ עם גזר ותירס

מרכיבים:

  • 4 גזרים מגורדים בפומפיה
    1.5 כוסות גרגירי תירס לייט
    רוטב סויה
    רוטב צ’ילי חריף-מתוק
    1 ראש כרוב קצוץ דק
    1 בצל
    כפית שמן

אופן הכנה:

חותכים את הבצל לפרוסות דקות ומאדים בכפית השמן. (ניתן לכסות את הסיר

עד שהבצל נהיה שקוף).

כעת מגיע שלב הכנסת הירקות המוקפצים –
מוסיפים את הכרוב, הגזר והתירס ומערבבים.

כאשר התערובת מתחילה להתרכך, מוסיפים את רוטב הסויה והצ’ילי.

לשים לב לא לבשל יותר מדי, בכדי שהירקות יישארו קראנצ’ים.

1/3 מהכמות = תחליף למנת הפחמימה!

תגיות: סלטים

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות