מרכיבים:
- 4 גזרים מגורדים בפומפיה
1.5 כוסות גרגירי תירס לייט
רוטב סויה
רוטב צ’ילי חריף-מתוק
1 ראש כרוב קצוץ דק
1 בצל
כפית שמן
אופן הכנה:
חותכים את הבצל לפרוסות דקות ומאדים בכפית השמן. (ניתן לכסות את הסיר
עד שהבצל נהיה שקוף).
כעת מגיע שלב הכנסת הירקות המוקפצים –
מוסיפים את הכרוב, הגזר והתירס ומערבבים.
כאשר התערובת מתחילה להתרכך, מוסיפים את רוטב הסויה והצ’ילי.
לשים לב לא לבשל יותר מדי, בכדי שהירקות יישארו קראנצ’ים.
1/3 מהכמות = תחליף למנת הפחמימה!