מצרכים:
- 2 כוסות כרוב לבן פרוס דק ושטוף
- 1 גזר בינוני מגורד
- 1/2 כוס כוסברה קצוצה
- 1/2 כפית שמן שומשום
- כף חומץ אורז (אפשר חומץ רגיל)
- 2 כפות רוטב סויה
- 1/4 כפית שטוחה אבקת ג’ינג’ר יבש, או פרוסה דקה מגורדת של ג’ינג’ר טרי
- לעיטור: כפית שטוחה שומשום קלוי
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים יחד ומעסים היטב את הכרוב. מניחים לספיגת טעמים, לפחות לשעה.
לפני ההגשה מוסיפים את השומשום הקלוי.
מנה אחת = ירק חינמי עם מנת שומן
בחלוקה לשלוש מנות ויותר = חינמי