מנה אחת חינמי פעם ביום
ירקות-
מלפפון, עגבנייה, פלפל אדום, גזר, בצל, שעועית ירוקה מופשרת, חסה או עלי בייבי מסוגים שונים, 2-3 גבעולי פטרוזיליה קצוצה או בצל ירוק
לרוטב:
1 כפית חרדל
1 כף רוטב בלסמי מצומצם או 2 כפות חומץ בלסמי + כפית סילאן
מלח, פלפל שחור
הכנה-
מניחים את כל הירקות בקערה.
מערבבים בצלוחית קטנה את חומרי הרוטב. אם רוצים רוטב פחות סמיך ניתן להוסיף 1-2 כפות מים ולערבב היטב
שופכים על הירקות ומערבבים היטב.
ניתן להכין את כל הירקות חתוכים מראש ולאחסן בקופסה סגורה במקרר ללא תיבול למשך 2-3 ימים.
גיוון בטעם הסלט- שימוש בעשבי תבלין כמו עלי זעטר טריים, עירית קצוצה, נענע, כוסברה, עלי סלרי, בצל ירקו במקום בצל לבן, לימון, חומץ
זמן הכנה- 10 דקות