5 מנות, מנה = מנת שומן
רכיבים:
3 גזרים בינוניים
3 ראשי בצל ירוק קצוצים דק
6 אגוזי פקאן שלמים לא קלויים
6 חצאי אגוז פקאן מסוכר קצוץ
לרוטב:
2 כפות רכז רימונים
כף חרדל גרגירים
פלפל שחור
מלח
אופן הכנה:
מנקים היטב את הגזרים וחותכים דק ליצירת מקלות או מגרדים על פומפייה גסה. מעבירים לקערה גדולה.
קוצצים את אגוזי הפקאן.
מוסיפים אותם ואת הבצל הירוק לקערה עם הגזרים.
מתבלים את הסלט ברכז רימונים, חרדל, פלפל שחור ומלח ומערבבים היטב.