חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

סלט ברוקולי, סלרי ותפוח

 

מנה אחת= מנת פרי  + מנת שומן

 

המצרכים:

2 זרי ברוקולי טרי בינוניים

3 גבעולים ללא עלים של סלרי

1/2 תפוח גרנד סמיט

כף חמוציות ללא תוספת סוכר

כף שבבי שקדים קלופים

לרוטב:

2 כפות יוגורט 1.5%

שן שום כתושה

חצי לימון סחוט

מלח, פלפל

אופן ההכנה:

  1. גוזזים בסכין את התפרחת של הברוקולי בלבד ומניחים בקערה
  2. מוסיפים גבעולי סלרי קצוצים ותפוח עץ קצוץ
  3. מוסיפים את כף החמוציות ומערבבים
  4. הכנת הרוטב: מערבבים היטב את כל רכיבי הרוטב.
  5. לשפוך על הסלט לערבב טוב שהרוטב יעטוף הירוקים ולפזר מעל את השקדים.

 

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות