מנה אחת= מנת פרי + מנת שומן
המצרכים:
2 זרי ברוקולי טרי בינוניים
3 גבעולים ללא עלים של סלרי
1/2 תפוח גרנד סמיט
כף חמוציות ללא תוספת סוכר
כף שבבי שקדים קלופים
לרוטב:
2 כפות יוגורט 1.5%
שן שום כתושה
חצי לימון סחוט
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
- גוזזים בסכין את התפרחת של הברוקולי בלבד ומניחים בקערה
- מוסיפים גבעולי סלרי קצוצים ותפוח עץ קצוץ
- מוסיפים את כף החמוציות ומערבבים
- הכנת הרוטב: מערבבים היטב את כל רכיבי הרוטב.
- לשפוך על הסלט לערבב טוב שהרוטב יעטוף הירוקים ולפזר מעל את השקדים.