מנה אחת = מנת פחמימה + מנת פרי + מנת שומן
מצרכים
שליש קופסת אנטיפסי ארטישוק ( 100 גרם)
1 תפוז
6 חצאי פקאן מסוכר
חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן כוסברה קצוצה
2-3 גבעולי בצל ירוק חתוך לטבעות קטנות
חצי פלפל צ’ילי פרוס דק
לרוטב- מלח, פלפל לבן, כפית סילאן, כף חומץ בלסמי מצומצם
הכנה:
מסננים את הנוזלים מהאנטיפסטי ארטישוק ומעבירים לקערה
מפלטים את התפוז לפרוסות על מנת להשאיר כמה שפחות ציפה לבנה ומוסיפים לקערה
מוסיפים את שאר הירקות ואת מצרכי הרוטב ומערבבים. מניחים כמה דקות לספיגת טעמים.
זמן הכנה- 10 דקות