מצרכים:
1 חבילה של סקיני פסטה שיבולת שועל בסגנון נודלס או פטוציני מוכנה לפי ההוראות
150 גרם סינטה חתוכה לרצועות דקות
1 בצל בינוני פרוס דק
1 פלפל אדום פרוס דק
1 פלפל ירוק פרוס דק
4-5 פרחי ברוקולי
חופן גדול של כרוב פרוס
מלח, פלפל, 2-3 שיני שום פרוסות, צ’ילי גרוס
2-3 כפות רוטב סויה
כפית חמאת בוטנים
אופן ההכנה:
מקפיצים את הירקות במחבת רחבה מרוססת בתרסיס שמן, מתבלים
מוסיפים את אטריות הסקיני פסטה, רוטב סויה וחמאת בוטנים ומערבבים
מוסיפים את רצועות הסינטה, מקפיצים עוד כמה דקות ומגישים
מנה אחת= חלבון בשר+ מנת פחמימה + מנת שומן
ניתן ללחוץ על התמונה כדי לצפות במתכון