חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

סטייק כרובית

מצרכים:
1 כרובית בינונית
לתיבול- פפריקה, מלח, פלפל, תבלין על האש. (ניתן להשיג בכל סופר)

אופן ההכנה:
מבשלים את הכרובית במים רותחים לדרגת אל דנטה.
לאחר קירור חותכים לפרוסות עבות
מחממים פלאנצ’ה פסים היטב, מרססים עם מעט ספריי שמן זית ומניחים את פרוסות הכרובית ומתבלים.
צולים מכל צד למשך 2-3 דקות או עד להשחמה.

חינמי בשפיות, עד 2 פרוסות למנה.

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות