מצרכים:
לחם קל, פיתות קלות, לחמניות קלות
פסטרמה דקדק 2.4% שומן
קופסא טונה במים
60 גרם גבינת פטה 5%
ביצה
2 כפות קמח חומוס
מיוקל
מיונז בטעם כמהין
ממרח אריסה
ירקות: חסה, מלפפון טרי, עגבניה, מלפפון חמוץ, סלק אדום בואקום
.
כריך פסטרמה – מנה אחת = מנת פחמימה + 1.5 מנות חלבון חלבי + מנת שומן
הרכבת הכריך: 2 פרוסות לחם מלא + 120 גרם פסטרמה דקדק 2.4% שומן + כף מיוקל + כפית חרדל + חסה + מלפפון חמוץ + מלפפון טרי
כריך טונה בסגנון מזרחי – מנה אחת = מנת פחמימה + מנת חלבון גבינה + מנת שומן
לממרח טונה- 2 מנות חלבון גבינה + 2 מנות שומן: מערבבים את הטונה עם 3 כפות מיוקל + כפית ממרח אריסה.
הרכבת הכריך: פיתה קלה + חצי מכמות ממרח הטונה + חסה טריה + מלפפון חמות+2 פרוסות עגבנייה
כריך חביתת בזיליקום – מנה אחת = מנת פחמימה + מנת חלבון גבינה + מנת שומן
חביתת בזיליקום – על החביתה במחבת מניחים 5-6 עלי בזיליקום ומכינים רגיל.
הרכבת הכריך: לחמנייה קלה + כפית מיונז בטעם כמהין + חביתת בזיליקום + עגבנייה + מלפפון
כריך יווני – מנה אחת = מנת פחמימה + מנת חלבון גבינה
הרכבת הכריך: 2 פרוסות לחם קל + 60 גרם גבינת פטה 5% + פרוסות סלק אדום בואקום פרוס + פרוסות עגבנייה + פרוסות מלפפון טרי + 2-3 עלים של חסה
כריך חביתת חומוס ( טבעוני) מנה אחת = מנת פחמימה + מנת חלבון גבינה + מנת שומן
חביתת חומוס – מנת חלבון גבינה – מערבבים 2 כפות קמח חומוס עם חצי כפית אבקת אפיה, מעט מלח ולפלפל שחור. מחממים היטב מחבת ומרססים במעט ספריי שמן. שופכים את תערובת למחבת החמה ומבשלים משני הצדדים.
הרכבת הכריך: 2 פרוסות לחם קל + חביתת חומוס + מלפפון + פרוסות עגבניה + כפית ממרח אריסה + חסה