חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

נתחי הודו ופטריות

מצרכים (ל-4 מנות):

  • 500 גרם נתחי הודו חתוכים לחלקים קטנים
  • בצל סגול בינוני פרוס דק
  • חבילת פטריות שמפיניון טריות
  • כף שמן זית
  • לתיבול: מלח, פלפל לבן ושחור, כפית פפריקה מתוקה או חצי כפית פפריקה מעושנת
  • כוס מים

אופן ההכנה:

  1. מטגנים את הבצל עם כף שמן זית עד שהוא מתרכך ומזהיב מעט.
  2. מוסיפים את נתחי ההודו ומטגנים עד שהם מלבינים.
  3. פורסים את הפטריות ומוסיפים אותן לתבשיל. מתבלים, סוגרים מכסה ומבשלים במשך כ-3/4 שעה.
  4. מוסיפים מים רותחים לפי הצורך. רצוי להוסיף בכל פעם רבע עד שליש כוס, רק כדי למנוע חריכה של תחתית הסיר. העוף והירקות מפרישים נוזלים מעצמם.

כל מנה = מנת חלבון בשר

תגיות: עוף

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות