מנה אחת = מנת פרי
מרכיבים:
תפוז
4-5 קוביות אלוורה קפוא (ראו בסדנת בישול איך מכינים)
אופן הכנה:
מערבבים את קוביות האלוורה עם מיץ תפוזים עד שהיא מתוססת ושותים, רצוי על קיבה ריקה.
מומלץ לא לאכול/ לשתות לפחות 20 דקות לאחר שתיה של השייקאלוורה
הגרסא הבאה של המשקה הוא חינמי:
הבסיס – כוס מים בטמפרטורת החדר עם 4-5 קוביות אלוורה
ואז ניתן להוסיף מיץ מחצי לימון וכפית דבש או להרתיח מים ולמזוג על מקל קינמון ולאחר שהגיע לטמפרטורת החדר להוסיף את קוביות האלוורה.
שייק אלוורה
2 מנות, מנה = מנת פרי+ מנת שומן
מרכיבים:
בננה קטנה
תמר
2 כפות זרעי פשתן
חופן עלי קייל
אופן הכנה:
טוחנים בבלנדר את כל המצרכים לשייק במרקם רצוי. אפשר להוסיף קרח אולם מומלץ לשתות בטמפרטורת החדר.