חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

ממרח סרדינים

מרכיבים:

  • 1 קופסת סרדינים מסוננים משמן (90 גר’ לאחר סינון)
  • 2 דגי אנשובי (פילטים קטנים)
  • בצל סגול קטן קצוץ דק מאוד
  • כף כמיונז
  • ביצה קשה מגוררת דק
  • פלפל טחון גרוס

אופן הכנה:

מועכים במזלג את הסרדינים ואת האנשובי ומערבבים עם שאר הרכיבים.

מתבלים בפלפל שחור לפי הטעם.  שימו לב שלממרח יש טעם חזק
שומרים במקרר בכל אטום עד שלושה ימים

 

מעולה לשילוב בכריכים

 

בחלוקה ל- 4 מנות , כל מנה = מנת חלבון גבינה
בחלוקה ל- 7 מנות, כל מנה = מנת שומן
תגיות: סלטים
קרש עץ חום עם פרוסות לחם עם ממרח ועליהם פרוסות של עגבניות וטבעות בצל ירוק

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות