מרכיבים:
- 1 קופסת סרדינים מסוננים משמן (90 גר’ לאחר סינון)
- 2 דגי אנשובי (פילטים קטנים)
- בצל סגול קטן קצוץ דק מאוד
- כף כמיונז
- ביצה קשה מגוררת דק
- פלפל טחון גרוס
אופן הכנה:
מועכים במזלג את הסרדינים ואת האנשובי ומערבבים עם שאר הרכיבים.
מתבלים בפלפל שחור לפי הטעם. שימו לב שלממרח יש טעם חזק
שומרים במקרר בכל אטום עד שלושה ימים
מעולה לשילוב בכריכים
בחלוקה ל- 4 מנות , כל מנה = מנת חלבון גבינה
בחלוקה ל- 7 מנות, כל מנה = מנת שומן