מרכיבים:
- חזה עוף
- פלפל כתום
- פלפל צהוב
- פלפל אדום
- כרוב לבן
- שיני שום
- בצל בינוני
- סויה
- 2 כפות טריאקי
- שמן
- פטריות טריות או מקופסא
אופן הכנה:
חותכים את כל הירקות לרצועות.
בסיר גדול מאדים את הבצל עם 1/2 כף שמן עד שהבצל הופך שקוף. מוסיפים את השום ומיד מוסיפים את הכרוב עד לריכוך קל. מוסיפים את הפלפלים והגזר ומאדים עם מעט מים עד לריכוך. לקראת סוף הבישול מוסיפים את הפטריות ורצועות העוף.
מוהלים בחצי כוס מים 3 כפות סויה והטריאקי ומוסיפים לסיר. לבשל עוד כ- 10 דקות על אש נמוכה.
4 מנות. כל מנה = תחליף לחלבון בשר