חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

מוקפץ הודו בקארי ירוק

 

2 מנות, מנה = מנת חלבון בשר + מנת שומן

 

מצרכים:

400 גרם חזה הודו חתוך לרצועות דקות

ראש קטן של ברוקולי טרי שטוף ומופרד לפרחים

שליש שקית שעועית ירוקה ( להפשיר לפני ההכנה)

200 מ”ל נוזל קוקוס 5%

כף ממרח קארי ירוק

מעט מלח ופלפל לבן

 

הכנה:

מחממים ווק או מחבת גדולה ומרססים בתרסיס שמן זית

מוסיפים למחבת את פרחי הברוקולי ומאדים למשך 5 דקות

מוסיפים את השעועית הירוקה ומערבבים היטב

מוסיפים את נוזל הקוקוס ומביאים לכמעט רתיחה

מוסיפים את חזה ההודו, כף ממרח קארי, מעט מלח ופלפל מערבבים היטב

מאדים עוד כ 7 עד 10 דקות תוך כדי ערבוב מידי פעם. ככול שנתחי ההודו קטנים יותר זמן ההכנה מתקצר

 

זמן הכנה- 10 דקות

זמן בישול- 15 דקות

תגיות: עוף

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות