2 מנות, מנה = מנת חלבון בשר + מנת שומן
מצרכים:
400 גרם חזה הודו חתוך לרצועות דקות
ראש קטן של ברוקולי טרי שטוף ומופרד לפרחים
שליש שקית שעועית ירוקה ( להפשיר לפני ההכנה)
200 מ”ל נוזל קוקוס 5%
כף ממרח קארי ירוק
מעט מלח ופלפל לבן
הכנה:
מחממים ווק או מחבת גדולה ומרססים בתרסיס שמן זית
מוסיפים למחבת את פרחי הברוקולי ומאדים למשך 5 דקות
מוסיפים את השעועית הירוקה ומערבבים היטב
מוסיפים את נוזל הקוקוס ומביאים לכמעט רתיחה
מוסיפים את חזה ההודו, כף ממרח קארי, מעט מלח ופלפל מערבבים היטב
מאדים עוד כ 7 עד 10 דקות תוך כדי ערבוב מידי פעם. ככול שנתחי ההודו קטנים יותר זמן ההכנה מתקצר
זמן הכנה- 10 דקות
זמן בישול- 15 דקות