מרכיבים:
- 10 פטריות
- 3 ביצים
- 0.5 כוס קמח תופח
- 1 כוס גבינה בולגרית 5% מגורדת
- 1 כוס גבינה צהובה 9% מגורדת
- 1 גביע קוטג’ 5%
- כף שמן זית
- 1 בצל
- תרסיס שמן
- 2 קישואים
אופן הכנה:
לחתוך לרצועות דקות את הירקות – פטריות, בצל וקישואים. לטגן במחבת עם כף שמן זית עד לריכוך. לקרר מספר דקות.
לשמן 12 תבניות אישיות בעזרת תרסיס שמן.
לערבב בקערה את הירקות עם שאר המצרכים – קמח תופח, ביצים וגבינות.
למזוג לתבניות האישיות ולאפות בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות למשך כ- 20 דקות.
12 מאפינס. 2 מאפינס = מנת פחמימה + 1.5 מנות חלבון גבינה + מנת שומן