מרכיבים:
- 2 גבעולי בצל ירוק
- חצי כוס גבינה צהובה 9% מגוררת
- 4 בצלים
- 2 כפות גבינה לבנה 5%
- 2 ביצים
- חצי כוס קמח
- כפית אבקת אפייה
- 2 כפות שמן זית
- תיבול: אבקת מרק בטעם בצל, מלח, פלפל שחור
אופן הכנה:
מחממים תנור ל – 180 מעלות.
קוצצים את הבצלים, מחממים שמן זית במחבת ומטגנים במשך 3 דקות.
קוצצים גם את הבצל הירוק ומוספים למחבת לעוד דקה. מצננים.
מערבבים היטב את שאר החומרים בקערה, מוספם את תערובת הבצלים ומתבלים.
משמנים תבנית שקעים עם תרסיס שמן ומוזגים את הבלילה.
אופים במשך כ – 35 דקות.
4 מנות, מנה = 2 מאפינס = מנת פחמימה+ מנת חלבון גבינה + מנת שומן