9 לביבות שהן מנה אחת= מנת פחמימה + מנת חלבון גבינה + מנת פרי
מצרכים:
1/2 תפוח
1/2 אגס
1 סלק אדום קטן
2 כפות קמח תופח
1 ביצה
תיבול- קינמון או מעט תמצית וניל
הכנה:
מגרדים היטב את הפירות. סוחטים מנוזלים אם יש צורך.
מוסיפים את הקמח, ביצה וקינמון ומערבבים היטב.
לוקחים כף מהתערובת ומניחים במחבת ומשטחים מעט ללביבה עגולה.
צולים עד להשחמה והופכים לצד השני עד שגם הוא משחים.
(ניתן לאפות את הלביבות במקום להכין במחבת)
מנה משביעה.
זמן הכנה- 10 דקות
זמן בישול- 20 דקות