2 מנות, מנה = תחליף לחלבון בשר
(מנה = כריך וחצי של טופו)
אריזה של טופו בטעם טבעי (300 גרם)
פרוסות עגבנייה
עלי חסה
מעט חרדל
מרינדה המכילה: רוטב סויה, כפית חמאת בוטנים, שליש פלפל צ’ילי קצוץ דק
הכנה:
פורסים את הטופו ל 6 פרוסות
מרססים פלאנצ’ה במעט ספריי שמן ומניחים עליה את הטופו.
מערבבים היטב את חומרי המרינדה בקערה קטנה
מעל כל פרוסה של טופו שופכים כפית מהמרינדה.
קולים את הפרוסות עד שנוצרים פסים על הפרוסה ואז הופכים לצד השני
גם על צד זה שופכים כפית של מרינדה.
במהלך הצליה הטופו מתרכך וסופג את טעמי המרינדה.
(כמות המרינדה שהוכנה מספיקה לשני מתכונים ולכן כפית החמאת בוטנים לא נחשבת כמנת שומן)
הרכבת המנה- מניחים פרוסה אחת של טופו, מורחים מעט חרדל, מניחים פרוסת עגבניה ועלה חסה וסוגרים עם פרוסת טופו שניה.
נותרים 3 כריכי טופו.