מנה אחת, מנה = מנת פחמימה + מנת חלבון גבינה
מצרכים:
טורטייה (עד 99 קלוריות ליחידה)
כף גבינת סימפוניה בטעם טבעי
כף פירורי עמק או כל גבנ”צ מגורדת עד 22%
רבע כפית תבלין זעתר
הכנה:
מחממים היטב מחבת לא נדבקת ומרססים במעט שמן זית
כל גבי משטח העבודה מורחים במרכז הטורטייה את הסימפוניה- משאירים שוליים ריקים מסביב.
מפזרים על הסימפוניה את הגבנ”צ המגורדת ומתבלים עם תבלין זעתר.
מקפלים את קצוות הטורטייה על הגבינות לקיפול מעטפת.
מניחים את הטורטייה במחבת כשהקיפול כלפיי מטה. כשהצד התחתון של הטורטייה משחים הופכים לצד השני וצולים עד שגם הוא משחים.