מצרכים:
ספרי שמן
טורטייה*
רסק עגבניות
מלח, פלפל וצ׳ילי גרוס
גבנצ 9 % מגורדת
בזיליקום
אופן הכנה:
במחבת שחוממה מראש מרססים מעט ספרי שמן.
מניחים את הטורטייה וקולים אותה על המחבת מ-2 צדדיה למשך 1 דקה מכל צד.
מורחים כף של רסק עגבניות, מתבלים במלח, פלפל ומעט צ׳ילי גרוס.
מפזרים 3 כפות גבנצ 9 % מגורדת ובזיליקום ומכסים עם מכסה למשך 2-3 דקות (עד שהגבינה נמסה)
כל המנה = פחמימה + מנת חלבון גבינה
לחצו על התמונה כדי לצפות בסדנת הבישול המלאה עם המתכון
*לגרסה ללא גלוטן – ניתן להשתמש בטורטייה מקמח תירס