מנה אחת = מנת פחמימה + מנת חלבון גבינה או בהגבלה עד 2 בשבוע: מנה= 2 מנות חלבון גבינה
מרכיבים:
- טורטייה בהכנה ביתית
- 30 גרם גבינה בולגרית 5%
- כף גבינת סימפוניה 5%
אופן הכנה:
מחממים פלאנצ’ה.
בנתיים חותכים פס על רבע מהטורטייה. מורחים על חצי מהטורטיה את גבינת הסימפוניה, ועושים קיפול אחד, מסדרים מעל את פרוסות הגבינה ומקפלים שוב.
מרססים את הפלנצ’ה בתרסיס שמן וקולים עליה את הטורטייה משני הצדדים עד שהיא משחימה. ניתן להכניס את הטורטייה לטוסטר אובן כמו כל טוסט רגיל