חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

טבולה קינואה

מרכיבים:

  • כוס קינואה (כ-170 גרם)
  • 3-4 כוסות מים
  • ירק טרי קצוץ דק לפי העדפה: פטרוזיליה, כוסברה, גבעולי סלרי, שמיר, נענע, בצל ירוק, בצל סגול קצוץ דק
  • 2 מלפפונים בינוניים קצוצים
  • 2 עגבניות קצוצות
  • לימון בינוני סחוט (לגיוון הטעם: מוסיפים קליפת לימון מגורדת)
  • כף שמן זית
  • מלח, פלפל שחור, קמצוץ סומק (לא חובה)

אופן הכנה:

מבשלים את הקינואה בהרבה מים כמו שמבשלים פסטה.  מסננים ומחכים שתצטנן.
מערבבים את כל הרכיבים, מתבלים לפי הטעם ומחכים שהטעמים ייספגו.
טיפ:  טעים יותר לאחר יום מנוחה בקירור.
8 מנות.
מנה אחת = מנת פחמימה
חצי מהמתכון (4 מנות)= פחמימה מרובעת
תגיות: סלטים
קערה לבנה עם סלט טבולה

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות