מרכיבים:
- מעט כוסברה
- פטריות שמפניון
- חומץ
- חצי כפית דבש
- 2 כפות סויה
- שן שום קצוצה
- חצי כפית ג’ינג’ר מגורר
- 200 גרם חזה עוף
- חצי פלפל אדום
- קישוא
- פלפל חריף לפי הטעם
אופן הכנה:
מכינים מרינדה מהסויה, הדבש , החומץ, שום, ג’ינג’ר ולפל חריף. משרים את חזה העוף לחצי שעה (ניתן להשרות גם ערב קודם ולאחסן במקרר)
מניחים את חזה העוף במרכז ריבוע נייר כסף עם המרינדה ומוסיפים ירקות חתוכים לרצועות.
אוטמים את נייר הכסף לשקיק ומניחים ואופים ל- 25 דקות.
לפתוח בזהירות – אדים חמים!
כל המתכון הוא מנה אחת = מנת חלבון בשר