חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

חזה עוף בסגנון יפני

מצרכים (ל-3 מנות):

  • 600 גרם חזה עוף פרוס לרצועות
  • 2 בצלים ירוקים קצוצים גס
  • 2 שיני שום פרוסות
  • 3 כפיות שמן זית

מצרכים למרינדה:

  • כף מיסו כהה מהול בשליש כוס מים חמים, או רבע כוס רוטב סויה
  • כפית פפריקה אדומה שטוחה
  • 1/2 כפית ג’ינג’ר טחון
  • 1/2 כפית גרעיני כוסברה
  • 1/2 כפית פלפל לבן
  • פלפל שאטה (למי שאוהב חריף)

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את חומרי המרינדה בקערה ומשרים בתוכה את נתחי העוף במשך שעה לפחות (מומלץ להשרות לילה במקרר). יש לערבב היטב כדי שכל הנתחים יהיו מצופים במרינדה.
  2. מקפיצים את הבצל הירוק ואת השום בשמן זית. מוסיפים את נתחי חזה העוף עם כל נוזלי המרינדה ומקפיצים עד שנתחי העוף מלבינים. לא להקפיץ מדי, שהנתחים לא יתייבשו.

כל מנה = חלבון בשר + מנת שומן

תגיות: עוף

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות