חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

המבורגר חלי ממן

מצרכים:

300 גרם בשר בקר רזה טחון גס ( לדוגמא אונטרריב )

1 בצל

1 כפית שמן זית

2 כף יין אדום יבש

מלח/פלפל

 

אופן הכנה:

  1. מטגנים את הבצל בכפית שמן זית  עד שמתרכך. מוסיפים את היין ומבשלים 2 דקות. מקררים.
  2. מערבבים את הבצל עם הבשר ולשים לישה קצרה ( לא יותר מדקה – לישה ארוכה תניב המבורגר דחוס וקשה ולישה קצרה מדי תוביל להמבורגר מתפורר.לכן, אני ממליץ על לישה קצרה רק עד לגיבוש המרכיבים ).
  3. מחלקים את התערובת לשתיים ומעצבים לצורת קציצה, עדיף בעזרת רינג. ממליחים ומפלפלים.
  4. מחממים פלאנצ’ה וצולים את ההמבורגר.
  5. הופכים כל דקה את הבשר עד להגעה למידת העשייה הרצויה.
  6. מגישים עם חסה, עגבנייה ורטבים שרוצים.

חצי= מנת חלבון בשר לארוחת צהריים

 

 

 

תגיות: בשר

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות