מרכיבים:
- כפית פפריקה
- 2 כפות חרדל (גרגרים או רגיל)
- 2 כפות מיונז קל
- 1 ירך הודו אדום נקבה עם העצם
- מעט פלפל שחור ומלח
- כף רוטב סויה
- מעט קינמון
- שן שום קצוצה
אופן הכנה:
מוציאים את הירך מהמקרר ומניחים לה להגיע לטמפרטורת החדר.
מערבבים יחד את כל חומרי הרוטב ומעסים היטב את נתח הבשר.
אופים כשעה וחצי עד שעתיים בחום בינוני (200 מעלות) מכוסה בנייר אלומיניום.
מסירים את נייר האלומיניום וצולים כעשר דקות עד להזהבה.
פרוסה בגודל כף יד קטנה / 100 גרם לאחר בישול = מנת חלבון בשר