חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

דלעת ערמונים במילוי בשר

מצרכים:
1 דלעת ערמונים קטנה (משקל של 250-300 גרם)
150 גרם בקר רזה טחון
בצל קטן קצוץ
2-3 פטריות קצוצות

אופן ההכנה:
חוצים את הדלעת ערמונים ועם כף מרוקנים את התוכן של הדלעת, יחד עם שכבה דקה מבשר הדלעת, מעבירים לתבנית ואופים בתנור כ 40 דקות עד שעה על חום 180 עד לריכוך
במקביל מאדים במחבת שרוססה בספריי שמן את הבצל הקצוץ ואת הפטריות, מוסיפים את הבשר הטחון ומבשלים מעט עד שמשנה את הצבע, מתבלים בסויה, שום ופלפל שחור
ממלאים את חצאי הדלעת בתערובת הבשר טחון
מחזירים לתנור לעוד 10 דקות ל 180 מעלות.

2 מנות, מנה= חלבון בשר + מנת פחמימה

ניתן ללחוץ על התמונה כדי לצפות במתכון

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות