4 מנות, מנה= מנת פחמימה
1/2 דלורית בינונית ללא קליפה (כ 350 גרם)
חצי בטטה בינונית מקולפת
גבעולים של רוזמרין
גבעולים של טימין
מלח, פלפל שחור
הכנה:
שוטפים היטב את קליפת הדלורית ופורסים לפרוסות דקות
פורסים דק את הבטטה
מסדרים בתבנית את פרוסות הבטטה והדלורית
מתבלים במלח ופלפל ומפזרים את גבעולי הרוזמרין והטימין
מרססים בספרי שמן
אופים בתנור על 180 מעלות עד שהפרוסות רכות. ניתן להעביר לגריל לכמה דקות כדי להשחים אותן
זמן הכנה- 15 דקות
זמן אפיה- 30 דקות