חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

אפרסקים צלויים

מצרכים:
1 אפרסק בינוני
60 גרם גבינה צפתית 5% או כל גבינה מלוחה אחרת

אופן ההכנה:
חותכים את האפרסק לעיגולים
צולים על מחבת מרוססת בתרסיס שמן (או עם כפית חמאה למי שיש שומן בארוחה)
עד שהפרוסות ישחימו משני הצדדים
מסדרים את הפרוסות על צלחת הגשה ומניחים מעל את הגבינה המלוחה

מנה אחת= מנת פרי + חלבון גבינה

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות