חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אז ככה יש מצבים שכמות הקלורית לא ברורה כמו תבשיל,גלידה ששמים לך בכוס וכ”ו…
    אלו דברים ויש עוד דוגמאות שאני לא יודעת איך לאמוד אותן…
    ולכן אני לא יודעת אם נשאר לי עוד ל 600 או עברתי…
    השבוע ישבתי עם אמא שלי בבית קפה ושתתי קפה קר עם טעם כך שהוא כבר ממותק. וצלחת עוגיות סוגים שונים לשתינו כך שכול אחת אכלה 3 או 4 {מן הסתם לא דייט} אתמול היתי אצל גיסתי ביקשתי ממנה לשים לי קצת גלידה {כדור ואף פחות קצת} אבל היא שמה יותר{כמות יפה} וזה המגרעת שלי, שאם שמים לי איזה פינוק או משהו טעים במיוחד ואולי בכלל. אני לא מסוגלת/רוצה להתנגד אני אוכלת.
    ככה ש 3או 4 עוגיות+קפה עם טעם+גלידה איך אני יודעת אם זה הגיעה למנה מותר או עבר אותה…?????????
    כשיש חטיף או כול מוצר סגור יש ערך קלורי. כשאתם מגדירים משהו כמנה מותרת(מנת פלאפל למשל) זה ברור ומוגדר.. לדברים שצינתי לעי”ל כאילו אין הגדרה.
    אני אומנם בשמירה אבל אני מתיחסת לעצמי עדין כאת שרוצה לרדת. לכן משתדלת לראות עצמי כל מנה מותרת 1 בשבוע.

אלמוני
    לא פעיל

אם את בשמירה את יכולה לאכול פעמיים מנה מותרת
    ועצה: תחקי עד לסוף השבוע עם המנה המותרת ככה תדעי שאם עד שבת לא אכלת מנה מותרת תאכלי אותה בראשון כי בדר”כ בסופ”ש אנחנו הולכים לכל מיני מקומות ואז רוצים מותרת לכן תשדלי (כעצה) לא לאכול מנה מותרת עד סופ”ש

אלמוני
    לא פעיל

היי טלי..
    1. לימודי תזונה יכולים לעזור לך לחשב ערך קלורי:)
    2. לשאול בפורום לפני שאת אוכלת..
    אין דרך אחרת למעט אם כתוב על המוצר..או אם פירטתי בדף המנה המותרת מצד ימין
    3. אין לי מושג איזה עוגיות ואיזו גלידה ולכן איני יכולה לשער אפילו בכמה קלוריות מדובר..סורי..
    בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות