חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

התחלתי לפני כ-3 שבועות את התוכנית של חלי ממן.. אני צריכה להוריד בסביבות 10-12 קילו
    כל פעם אחרי המפגש אני יוצאת לסופר לעשות קניות לפי התפריט, נרשמתי לחדר כושר אבל כל פעם שאני מתחילה אני נשברת אחרי שעתיים בערך.. ואז אני אומרת לעצמי.. אוקיי מחר אני אתחיל וזה אף פעם לא קורה!! וכל מפגש שאני מגיעה אני עולה במקום לרדת!!! אני כבר לא יודעת מה לעשות אני מתוסכלת!!!! ומיואשת!!!! :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

היי,
    נראה לי ההחלטה הראשונה שאת צריכה לקחת היא שאין מחר- אני מתחילה עכשיו ולהעזר במי שמסביבך…
    גם תנסי לחשוב על זה בצורה שאת לא צריכה אלא את רוצה… זה משנה את התמונה- בצריכה יש את ההרגשה של מחוייבות וכל דבר שמחייב גורם (לי לפחות) לתחושת רתיעה. ברגע ששיניתי את המחשבה לרוצה זה בשבילי היה עניין אחר לגמרי, זה כבר לא עונש וסבל- אני עושה את זה לעצמי.

אני מבינה אותך לגמרי! לי לקח המון זמן לקחת את ההחלטה שזהו עכשיו אני מתחילה, תמיד התחלתי והפסקתי אחרי יום- יומיים שבוע. למרות שמסביבי כל החברות בדיאטות ויש המון פרגון מהחבר וההורים – הייתה לי תחושה שאני צריכה :סחרחורת: כדי לעמוד בציפיות של כולם אבל זה לא באמת בא ממני… רק כשעליתי על המשקל יום אחד וחטפתי חום זה הפך להיות משהו שאני רוצה :לשון: לעשות.

יש פיתויים וקשיים בדרך (אני מבטיחה לך ) אבל תנסי להתחיל ולהזכיר לך למה את רוצה את זה ומה המטרה.
    וסתם המלצה שלי- תיכנסי לפורום פה ותשתפי אני בטוחה שכולם כאן ישמחו ללוות אותך בתהליך

יום ותחילת שבוע טוב

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות