- This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, 4 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
28/11/2007 בשעה 23:17 #30664
אלמוני
לא פעיליש לי יום מגעיל היום, מאחה”צ הרגשתי שאני צריכה משהו טעים, הכנתי לי סלטים וזה לא עזר ובסוף הכנתי לי קפה ולקחתי לי 2 עוגיות מלוחות ליד, אח”כ יצאתי להליכה לנקות את הראש אבל מרגישה שמשהו עובר עליי, שחסר לי את הניצוץ הזה…כל כך צריכה עכשיו לשמוע הרצאה שלך, פליזזזזזזזזז, help me!!!
תודה, אהובה10/04/2019 בשעה 20:11 #30665אלמוני
לא פעילגם אני הייתי ככה תקופה ארוכה מאוד
אבל עכשיו מיום שני לאחר הקבוצה
החלטתי זהו זי ודי לתרוצים אני לא אדבר בתרצת נפוצה כמו שרוסנה אמרה אני יעשה וזהו התחלתי לאכול את הדף ואפילו יצאתי להליכה ישר איך שחזרתי מהעבודה כי הרגשתי שאם אני לא יוצאת אני נופלת ולכן ברגע שאת מרגישה ככה יש לי 2 טיפים בשבילך או לצאת להליכה או שפשוט קחי בקבוק מים מינרלים שימי תרכיז לא משנה איזה טעם ותשתי תאמיני לי זה עוזר אם לי זה עזר גם לך זה יעזור ושלוש כנסי לפורום שתפי אותנו כולם בשביל אחד ואחד בשביל כולם הרי כולנו באותו בעיה
אוהבת ובהצלחה
מירית10/04/2019 בשעה 20:11 #30666אלמוני
לא פעילאהובה יקירתי !
הניחי ראשך על הכר, נשמי נשימה עמוקה, על כולנו בחיים עוברים ימים לא פשוטים, לא נעימים…זה חלק מהמסע…כל פעם שאני נתקלת ביום כזה אני נתקלת בדרך “האבנים הצהובות”, שביל אחד שבו אני מרגישה שעולמי חרב עליי והכל אבוד..והשביל לוקח אותי למקומות לא טובים ובסופם אני מתנחמת לרוב באוכל, שביל אחר שבו אני מזכירה לעצמי שזו דרכו של עולם וזו גם דרכו של הקב”ה או של היקום להזכיר לי ממה אני עשויה..כמה כוחות יש בי, מאגר בלתי נדלה של כוחות ועוצמה שרק מחכים שאני אפעיל אותם בכוח המחשבה בלבד !! ואז בעודי צועדת בשביל פתאום אני אכן מגלה כמה חזקה אני, ושיש ביכולתי ובאחריותי לשנות את המצב, זה אמנם לא קל, אבל זה אפשרי…וזהו השביל יקירה שלי שאני תמיד בוחרת בו, כי בסופו יש “סעודה ענקית”, של הנאה, נצחון, טעם מתוק…והכל בזכותי..:) בזכות זה שלא ויתרתי, בזכות זה שהתמודדתי ולא ברחתי או התכחשתי…וזה שווה את הכל.
לפי דעתי את צועדת על השביל הזה, כי ניסית..ולא ויתרת, ולא מעניינות אותי העוגיות שליד הקפה, מעניין אותי שיצאת להליכה לנקות את הראש והשקעת בעצמך !! ומעניין אותי שאת מודעת לזה שעובר עלייך משהו…נסי לבדוק עם עצמך עמוק עמוק מה זה בדיוק…ומצאי את הכלים המיוחדים שעוזרים לך…..בכל מקרה פיזרתי מעלייך בלילה כשישנת אבקת קסמים, שתעזור לך להתחיל את היום מחדש…כאילו לא קרה דבר…זו הדרך..
מאמינה בך
איה10/04/2019 בשעה 20:11 #30667אלמוני
לא פעילוממש אין צורך להנציחה !!
תהליך ירידה בנוי מירידות ועליות ..!
אל תיבהלי ובלי פאניקה קחי את הנפילה בפרופורציה !
את צריכה להבין ולסלוח לעצמך על נפילה ..!
לחץ וכעס לא מקדמים !
אני בטוחה שאת מלאה בנחישות להצליח .. המשיכי בדרכך חלי ממן -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.