חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי לכולם..
    אני התחלתי את הדיאטה ביום ראשון ועד עכשיו ברוך השם הכל הולך לי חלק ואני לא מתפתה למתוקים למינהם {למרות שאצלנו בבית זה רץ ממש חופשי}..
    אני רק מפחדת מסוף השבוע שישי שבת..שני הימים שהכי לא מאורגנים מבחינת אוכל. אני מאמינה שלכולנו.
    יש לכן הצעות כיצד לעבור את סוף השבוע?? ..:)

אלמוני
    לא פעיל

תאכלי לך יום שישי מנה מותרת ויום שבת תצי קצת תלכי קצת תשבי עם עצמך ותגידי לעצמך עם שווה שתאכלי ותיצטערי או שתיתגברי ותיקטפי עוד הצלחה מאמינה בך ולכ שאה עזרה אני כאן אני גם מאלה שקשה להם בבשבת אבל תאמיני לי שואבת את כל הכוח וממש מישתדלת לעבור את שבת

בהצלחה מאמי רחלי עם בא לך לשוחח ולהעזר בי אני אשמח לדבר איתך במסנז'ר

אלמוני
    לא פעיל

גם אני התחלתי את התוכנית ביום ראשון למרות שהייתי בעבר בתוכנית הורדתי ועליתי הכל… אני מציעה בואי נעבור את השישי שבת ביחד נתעדכן כמה פעמים ביום זה מן ביקורת כזאת אולי לשנינו יהיה קל יותר….
    ותחשבי שאני בסופ”ש אצל ההורים של חבר שלי ששם האוכל זה כמו בבית מלון מבחר עצום מהכל
    אבל ניהיה חזקות!!!

אלמוני
    לא פעיל

ראשית ברוכים הבאים לפורום ולתוכנית…:)
    שמחה שעד כה הולך לך יופי…למרות כל הפיתויים שיש בבית, מבינה זאת לחלוטין, זה לא קל..
    דבר ראשון אני מציעה לא להעניק לפחד מקום משמעותי בחיים, אל תתני לו לנהל אותך, לשתק אותך…אלא שלטי בו..ותני לו מקום קטן שידרבן אותך להמשיך…
    אל תתכנני מראש את הנפילות בסופשבוע, זו מעין “נבואה שמגשימה את עצמה”, אם תכניסי לראש שבסופשבוע יהיה קשה אז זה יקרה, תנגני לעצמך בראש מנגינה אחרת..:”בסופשבוע אני אצליח, אני אנצח, לא יהיה לי קשה”..עד שתאמיני בזה…
    לא הבנתי למה אינך מאורגנת בסופשבוע? מה שונה? ספרי לי?
    ואם את יודעת שזה לא מסודר? למה את לא לוקחת אחריות ומסדרת? מי צריך לסדר ? התכונני היטב לסופשבוע וכך תצליחי, תכיני מאכלים שאת אוהבת, תאכלי כל 3 שעות, עשי פעילות גופנית, קראי ספר, העסיקי את עצמך…ובעיקר תאמיני שזה אפשרי…
    סופשבוע קסום, אנחנו פה בכל מקרה.
    איה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות