היי לכולם אולי מכאן יבוא העידוד…
חזרתי לתהליך אחרי שכבר בעבר הייתי בשמירה (22ק”ג פחות)
חזרתי אחרי הלידה והכל הולך כל כך לאט ולא הולך בכלל. אין לי מוטיבציה וחשק לאכול ולדאוג לעצמי לדברים שיעזרו לי בתכנית. מאוכזבת מכך שלא הולך לי ומפילה את עצמי יותר במקום להתרומם…אוף. :סחרחורת: :סחרחורת: :סחרחורת:
תיזכרי בשמירה, במחמאות, בשליטה, בבחירות הנכונות.
22 קג זה לא דבר של מה בכך שאפשר פשוט לשכוח. היית שם! טעמת את טעם ההצלחה.
הריון ולידה מביאים לנו תוצאות משמחות אבל בואי נדאג גם לאני שלי, לעצמי.
אם עשית את זה בעבר אין ספק שתצליחי גם היום. צעד ראשון… תחזרי לקבוצה שם כבר תקבלי את הכח בכל שבוע מחדש.
22 ק”ג זה לא פחות ממדהים! עשית את זה כבר, היית במקום הזה, את מכירה את התכנית… יום מוצלח מביא עוד יום מוצלח. תתחילי בצעדים קטנים עם הרבה הכנות ותכנונים כדי שלא יהיו לך הפתעות. תתייחסי לכל ארוחה בפני עצמה ואם הייתה חריגה אל תתני לזה להרוס לך את שאר הארוחות באותו יום, כי עדיף ליפול בארוחה אחת מאשר ביום שלם או שבוע שלם… אחרי כל נפילה ישר לחזור לתלם!
אחרי שתרדי כמה קילוגרמים ראשונים ותראי שוב תוצאות, גם המוטיבציה תצמח ותדרבן אותך.
הכי מומלץ כמו שאורנה כבר הציעה זה להצטרף לקבוצה ולזכות שוב בתמיכה של אנשים שיודעים בדיוק מה עובר עלייך!! אל תשכחי שהלידה היא טראומה בפני עצמה לגוף אז תני לו את הזמן שלו ותקפידי על התזונה ובסופו של דבר לא תהיה לו ברירה והוא יתחיל לפרגן :לשון: העיקר לא להתייאש כלל!!!
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות