חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום, קוראים לי כרמל ואני בת 17.
    לפני כ-3 שנים משפחתי עברה לאוסטרליה, ועם התרבות החדשה והאוכל החדש מצאתי את עצמי עולה 10 קילו לפחות!!

החלטתי לפני כשנה לקחת את עצמי בידיים ולעשות חלי, אך ללא קבוצה תומכת ומוטיבציה לא הצלחתי ומהר מאוד חזרתי לשגרת האכילה הרגילה.

לפני כמספר ימים, החלטתי שזהו, נמאסו עליי הקילוגרמים המיותרים האלו ולנסות את מזלי שוב. אך הדרך נראית ארוכה מאוד, וללא קבוצת תמיכה אני די אבודה.

אשמח אם תוכלו לתת לי טיפים ולייעץ לי מה לעשות, כדי שאשאר מפוקסת על המטרה ואצליח להגיע אלייה בלי ויתורים.

תודה רבה 🙂

אלמוני
    לא פעיל

הי כרמל, מבינה לליבך, קשה לשמור על שגרת אכילה בריאה במקום אחר שאינו הסביבה בה גדלת.
    אני מניחה שיש קושי בבחירת המצרכים הנכונים וגם תרבות האכילה מחוץ לבית לא מוסיפה מי יודע מה.
    את מוזמנת לעיין בתפריט כאן באתר, ובתחליפים, ערכי רישום מתוכנן בכל ערב ליום המחר מה את רוצה לאכול לפי האפשרויות.
    חשוב מאוד להקפיד על 6 ארוחות ביום, במרווחים שאינם עולים על 3 שעות, לשתות 12 כוסות מים, ופעם בשבוע מנה מותרת שהיא בנוסף לתפריט מתי שאת רוצה ועד 600 קל' (יש דוגמאות כאן באתר).
    מבטיחה לך שנשמח לאמץ אותך ולהיות הקבוצה הוירטאולית שלך.
    בפורום המקצועי תוכלי לשאול שאלות בנוגע לתפריט, וכאן לעדכן ולשתף אותנו איך הולך לך.
    בהצלחה יקירה :שמח1:

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות