- This topic has תגובה 1, 3 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, חודש 1 by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
12/07/2012 בשעה 9:53 #200867
אלמוני
לא פעילשלום לכולם,
התחלתי את הדיאטה של חלי ממן לפני כ-4 שבועות במשקל של 103+ קילו (לא נשקלתי במדויק אבל אני יודע שהייתי לא פחות מ-103), החלטתי ללכת על הדיאטה של ה-1200 קלוריות ואני עומד בה יפה.
בשבוע הראשון כמובן שירדתי הרבה (3 קילו :צוחק: ) אבל בשבוע שאחרי הורדתי רק קילו 1 :לאאכפת: ושבועיים אחרי דיי נתקעתי :כועס: – בשבוע הראשון מתוך השבועיים האחרונים לא ירדתי בכלל – ויתרתי באותו שבוע על ארוחת אקסטרה של 600 קלוריות המותרות פעם בשבוע :לאבטוח: , ובשבוע השני אני מתנדנד קילו למעלה ולמטה באופן מוזר ולא מובן (לי) – ואני נשקל בכל יום בבוקר לפני שאני יוצא לעבודה.כדאי לציין שבנוסף לדיאטה אני משתדל לצאת להליכות, אמנם בשבועות האחרונים זה קצת יותר קשה בגלל תקופת מבחנים אינטסיבית, אבל בגדול אני מנצל כל יום שאני חוזר בשעה סבירה (לפני 22:00) כדי לעשות הליכה של כשעה.
האם יכול להיות שזאת נקודת העצירה בה הגוף מתרגל למשקל החדש? (קשה לי להאמין כי אני רק בהתחלה ואני התחלתי ממשקל רב אז הייתי מצפה שזה יקרה בשלב מאוחר יותר)
מה יכול לגרום לעצירה המוזרה הזו במשקל? :סחרחורת:14/04/2019 בשעה 1:10 #200869אלמוני
לא פעילללא כל צל של ספק, תפריט של 1200 קלוריות לא מספיק לגבר במשקל שלך.
לדעתי חייב לעבור ל-1800… בתפריט של 1200 אתה תהיה בחוסר מוחלט, רוב הסיכויים שלא תצליח להחזיק מעמד לאורך זמן. מצטערת אם זה נשמע מגעיל, אבל זה ככה.דבר שני, לא נשקלים כל יום בבית, זה לא משקף שומדבר. אם אתה רוצה לעשות את הדיאטה לבד מהבית, שמור על החוקים, קבע לך יום קבוע בשבוע שבו אתה נשקל. עשה לך רישום כדי שתוכל לעקוב אחרי המשקל.
הליכות, מצוין.
קשה לי להאמין שזה השלב שבו הגוף “נתקע” ומתרגל, אבל אין לי ספק שהכנסת אותו לשוק קטן ויכול להיות שזו דרכו של הגוף להגיד לך שמשהו לא בסדר.
אני ממליצה לך ליצור קשר עם המוקד ולדבר איתם, ושיאמתו לך את מה שאמרתי. אני מניחה שתוכל לבקש מהם את התפריט של 1800 כי הוא לא מופיע באתר.
שיהיה הרבה בהצלחה.
14/04/2019 בשעה 1:10 #200871אלמוני
לא פעילהיי פיני,
קודם כל מי המליץ לך על תפריט של 1200 ? עפ”י מה החלטת ? אתה לא בקבוצה ? מעל 80 קילו אתה צריך לעשות את התפריט של 1500, עד כמה שזה נשמע לא הגיוני ברגע שתעשה את התפריט הזה תרד ! הגוף נכנס למגננה כאשר הוא לא מקבל את ה”דלק” שהוא צורך(תתקשר למוקד להמלצת תפריט אם אתה לא בקבוצה)
דבר שני לאאאא נשקלים כל יום ! רק פעם בשבוע באותו משקל באותה שעה באותו יום !
דבר שלישי אין לותר על המותרת ולא משנה מה !לא זה מה שיגרום לך לרדת במשקל מהר יותר
אתה שותה מספיק ? כמה אתה שותה ביום ?
מאחלת לך המון הצלחה וממליצה לך בחום להרשם לקבוצה כך תוכל לדייק בתוכנית ואל תשכח זה אורך חיים בריא יורדים לאט ובטוח ! 🙂 -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.