הי, איה, כותבת לך מטורקיה, ממשיכה להעבק עם האוכל השמן:
05:30
ארוחת בוקר 1
פרוסה 1 לחם לבן, 4 רצועות דקות גבינה מלוחה כלשהי (תוצרת כפר טורקי מקומי), ירקות, קפה עם חלב.
09:30
ארוחת בוקר 2
חטיף אנרגיה וכוס קפה. משמשים (קצת יותר מידיי)
14:00
ארוחת צהריים בחדר אוכל
מרק מלפפונים עם יוגורט דל מאוד, אורז חצי כוס, תבשיל שועית לבנה עם בשר ברוטב עגבניות – חצי כוס, תבשיל קישואים ברוטב עגבניות 2 כפות.
17:00
פרוסת לחם עם רוטב עגבניות וחצי כפית בשר.
19:00
ארוחת ערב
פיתה עם רוטב עגבניות ומעט בשר, מרק מלפפונים עם יוגורט דל מאוד.על השולחן היו גם מאכלים מארוחת צוהוריים.
אולי כדי להחליף ארוחת צוהוריים עם ארוחת ערב? בערב אוכל יותר טעים ויותר מושקע.?