חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
  • This topic has תגובה 1, 3 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

מטעמי בריאות אני לא אוכלת תחליפי סוכר- ובכלל אני בהלם שממליצים על זה כאן, זה ממש רעל לגוף. לא משנה. :מבולבל:

בכל מקרה רציתי לשאול האם יש אפשרות לשלב סוכר בתפריט?
    ובנוסף אני שותה חלב מיוחד ללא לקטוז אבל הוא 2 אחוז, מה דינו בתקצובת היומית החינמית (גם כוס

אלמוני
    לא פעיל

אין המלצה לצורך ממתיקים מלאכותיים אלא מציינים שזהו תחליף שניתן לצרוך אותנו .. בכל מקרה גם אם משתמשים במשורה בממתיקים זה לא גורם נזק.
    יש צדק בדברייך המזון שאנו צורכים לצערנו הרב מכיל הרבה חומרים מתעושים ושאינם בריאים האם לא לצורך אותם לחלוטין תהא בחירה מושכלת? אני לא חושבת… האם להמעיט בצריכתןככל האפשר תהא בחירה מושכלת? בהחלט…
    כך או כך זהו התפריט בידך נתונה הבחירה כיצד ובאילו מרכיבים להעשיר אותו!

לגבי החלב 2% 43 כוס כמנת חלבון גבינה..

אלמוני
    לא פעיל

אני לא רופאה או משהו כזה רק מיידע כללי אני יודעת שהסוכר למרות שהוא מופק בעצם מצמח לא בדיוק בריא לנו. הסוכר נקרא “האויב השקט”. והוא מביא למחלות שונות כמו סוכרת, יתר לחץ דם, התקפי לב, השמנה, טרשת עורקים, היפראקטיביות, בעיות עיכול, ריקבון השיניים ומחסורים תזונתיים שונים ולכן לכך שאת בהלם מתחליפי סוכר גם סוכר הוא לא ממש -תרופה לגוף שלנו.
    אין כאן שאלה של מה בריא יותר -סוכר או תחליפיו -שניהם לא בריאים .
    ולדעתי אצל חלי מותר אך ורק תחליפי סוכר.ואם את לא בעניין-תחסכי מעצמך את שניהם.
    הרווח יהיה כולו שלך :מאושר:
    בכל מקרה בהצלחה :אוהב:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות