חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

טוב רציתי לשתף:היום היתה שקילה ואני קצת מאוכזבת, הייתי ממש מדוגמת השבוע עם האוכל השתיה והספורט , כל כך רציתי לקבל מתנה ליומולדתי (מחר..) ולהגיע לשמירה- ולא קיבלתי- ירדתי 200 גר'… עוד קצת לשמירה…נו, טוב..איזה כיף שתמיד יש את השבוע הבא 😉 😉 😉 “הבעיה” שהחגיגות ייערכו פעמיים וקצת קשה לי לבחור מתי לאכול את המנה המותרת..זה היה הרבה יותר פשוט אם הייתי יכולה לאכול פעמיים מנה מותרת 🙂 🙂 🙂
    אשמח לעצות מכן איך לא ליפול במסעדה היום בערב וביום כיף עם ארוחה מחר….

אלמוני
    לא פעיל

אני קוראת את ההודעה שלך ורואה נורא ברור את חצי הכוס המלאה. את כל כך קרובה לשמירה!!!
    זה נפלא! וידוע שככל שמתקדמים בתהליך הירידות קטנות כי גוף רזה צורך פחות קלוריות בשביל לשרוד, אבל את אוטוטו שם!!! :שמח1: :שמח1: :שמח1: . ה GOODNEWS השני זה שאת חוגגת יום הולדת ואת מוקפת באנשים שאוהבים אותך ורוצים לחגוג איתך. גם זה נפלא! ולא מובן מאליו. בקשר למתי לאכול מנה מותרת… ואיך להתמודד עם כל הבלגן והחגיגות. אכתב לך איך אני מתמודדת עם מצבים כאלו והיה לי אחד דומה לפני שבועיים. קודם כל הייתי 100 אחוז בתכנית ו100 אחוז מסודרת ופעילה בפורום שזה נותן לי אנרגיה נהדרת. ב. גלגלתי הרבה בראש איפה המנה המותרת יותר אטרקטיבית ואיפה היא יותר מסודרת ותחומה בלי סכנת הדרדרות לעוד קצת ועוד קצת יותר וכולי. בסופו של דבר מה שעזר לי שכשחתכו את העוגה ביום הראשון , זאת שנשאלה לפני אמרה “לא תודה” ומהפדיחה שמעתי גם את עצמי אומרת “לא תודה”…. ליום השני באתי נחושה אחרי (ולפני) דיווח בפורום ושרדתי. אני מברכת אותך עם כל הלב ליום ההולדת ומאחלת לך יום הולדת שמח מאוד מאוד ושמירה קרובה :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

העיקר שירדת… וכמו שאת כותבת “עוד קצת לשמירה”, חייכי מחר יומולדת :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

את כל כך קרובה – 200 גרם זה שטויות. גם אם לא תגיעי לשם השבוע, אז תגיעי בשבוע הבא.

פרגני לעצמך, אבל אל תשתוללי. אין לי עצות יותר מידי לתת לך.

רק רציתי להגיד –

מזל טוב, ויומולדת שמח.

:אוהב: :מאושר: :אוהב: :צוחק: :אוהב: 🙂

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות