חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

*יש לי שאלה שכבר נשאלה פה אך לא מובנת לי…שאלו אם מותר לאכול בארוחת בוקר במנת חלבון
    אחת גם כף גבינה לבנה וגם פרוסת גבינה צהובה האם זה בסדר כי יש רק מנת חלבון אחת?
    *בארוחת ערב יש חלבון וחצי וענית למישהי שזה בסדר לאכול גם ביצה אחת וגם פרוסת גבינה
    צהובה 5% אבל בגבינה צהובה 5% יש 51 קלוריות ובחצי חלבון מותר 40 קלוריות וגם בתפריט
    רשום שאם אוכלים ביצה מותר חצי גבינה צהובה %5 אז מה מדיוק?
    *הבנתי שאפשר לאכול דג סולומון באריזה ואקום בחצי מנת חלבון 25 גרם זה מגיע ל51 קלוריות
    ומותר 40 זה לא קריטי?
    *לגבי דג מותר 200 גרם לפני הבישול אם אני רוצה דג מושט או דניס עם עצם והוא שוקל קצת יותר מ200 זה בסדר כי הרי גם העצם שוקלת או שזה רק במותרת?
    תודה (מצטרת שחזרתי על השאלות פשוט לא קיבלתי מענה מאורנה ואני לא יודעת אם מי שעונה פה הם גם מקצועים או משתתפים בקבוצות)

אלמוני
    לא פעיל

לגבי הסלמון באריזה, לא ברור לי על איזה אריזה את מדברת, אם זה סלמון מעושן או דג בואקום (שאני לא בדיוק יודעת מה זה), אז לא ממש יודעת לענות.

לגבי הדג הלא מפולט, גם קשה לי לענות – לא ממש יודעת.

לגבי הגבינה-
    תעזבי כרגע את הקלוריות.
    חלבון גבינה = *ביצה קשה *2 פרוסות גבינ”צ 5% *פרוסה אחת גבינ”צ 9%
    אם את אוכלת חצי ביצה קשה, ופרוסה אחת של 5%, אז הגעת למנת חלבון אחת.
    אם את אוכלת ביצה קשה שלמה, ופרוסה אחת של 5%, אזה הגעת למנת וחצי חלבון.
    תעשי את החישובים שלך בלי להסתכל על הקלוריות, זה לא רלוונטי כרגע. אם כתוב (וכתוב גם באתר וגם בחוברת), אז כתוב.

אלמוני
    לא פעיל

ראשית, סורי לא זוכרת ששאלת ולא השבתי ואם כן אז מתנצלת (אני משתדלת לא לפספס).
    סוגיית חלבון גבינה: את יכולה בארוחת בוקר לפצל גם לכף גבינה לבנה וגם פרוסת גבינה צהובה 5%.
    בארוחת ערב יש לך עוד חצי חלבון ואת יכולה לבחור מהאופציות השלמה.
    דג סולומון חריגה של 10-11 קל' לא יקרה כלום.
    דניס 200 גרם… השאלה כמה זה קצת יותר (אנחנו לא מפרידים עצמות בשקילה) אבל גם אין צורך לחשב כמותרת, בקשי פשוט דג במשקל המתאים.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות