היי לכולן: היום אפיתי אוזני המן וכעכעים, ולצערי לא עמדתי בפיתוי ואכלתי 3 אוזני המן ו5 כעכעים , ועכשיו אני ממש מצטערת שאכלתי איזה דיכאון,,,,,,,,
וזה ממש לא אופיני לי אני ממש עומדת בפיתויי ומאז שהתחלתי את חלי ממן לפני חודש אני לא חורגת אוף,,,,,,,,,
זה יכול לפגוע לי בירידה במשקל אני נשקלת בימי ראשון??????? :כועס: :כועס: :כועס: :כועס:
אמנם לא צרת רבים חצי נחמה במקרה שלנו אבל אני אפיתי עם הקטנים שלי בשביל החוויה ביום ראשוו בערב אוזני המן וכמוני כמוך אכלתי בול שלושה כי לא יכולתי לעצור אבל לא קרה כלום יש לך שבוע לתיקון.לי מחר יש שקילה ונראה לי שחבל על הנסיעה עד לשם כי אראה את המשקל ו…לא רוצה לחשוב כל זה בכלל.מחר יום חדש… נקווה להצלחה בדייט עם המשקל.העיקר פורים שמח ושנדע לשמוח גם בלי האוזני המן.
קורה שמועדים.. הכי חשוב זה להבין את הטעות ולדעת לא לעשות את זה עוד פעם.. ללמוד מטעויות 🙂 חוץ מזה רואים שזה חשוב לך כי אחרת זה לא היה כ”כ מפריע לך.
בקיצור השבוע תקפידי יותר מתמיד לאכול כמו שצריך ולעשות פעילות גופנית ומבטיחה לך שיהיה בסדר, הכי חשוב זה רק שלא תעלי במשקל =]
פורים רק התחיל… יהיו עוד הודעות כאלו בפורום ואל תניחי להכנות החג המשמחות להשבית לך את שמחת החג.
אין יצר הרע שולט, אלא במה שעיניו רואות!!
תחזרי לתוכנית כרגיל ושום דיכאון – היום פורים :צוחק:
חג שמחחחח
זה מה שנקרא בעיניי אורח חיים חדש,באורח החיים הישן אכלת אוזני המן ועוגיות פורים חופשי בלי ל”דפוק חשבון” ועכשיו את אוכלת עוגיות אבל במינון הגיוני ואת מודעת לאכילתן.
את בן אדם ולא נורא אם בחג אכלת ונהנית,לא תרגישי עכשיו את התשוקה הזו לאוזן המן ולעוגיות .לדעתי זה לא יפגע במשקל אם זו תהיה החריגה היחידה שלך ואם תצאי להליכה נוספת,ואם זה כן פגע זה לא נורא,מחר יש עוד יום חדש.חג שמח. :אוהב: