חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אז ככה . ילדתי לפני 5 חודשים תינוקת מתוקה. עליתי בהריון 20 ק”ג בלידה הורדתי קרוב ל 6 ק”ג. בערך לפני 3 חודשים הלכתי לדאטנית בכדי שתעזור לי להוריד את הק”ג המיותרים. אני גרה בישוב קטן בלי רכב מה שמקשה עלי להגיע אליה הרבה על כן הגעתי אליה פעמיים. בהתחלה ירדתי יפה במשקל אך הירידה פשוט נעצרה אני עומד על 66-67 כבר כמה זמן , אני לא חורגת מהדיאטה ואפילו מתעמלת וכלום לא קורה. אמנם עברתי לחצי הנקה , אך הדאטנית אמרה לי שזה לא משמעותי. אשמח לעצה איך לשפר את התפריט בכדי להמשיך לרדת.

התפריט הוא כזה:

בוקר:

2 פרוסות לחם קל + ממרח וסלט.

ביניים :

פרי או כל דבר עד 100 קל'.

צהריים:

6 כפות מחוקות פחממה + מנת בשר.

ביניים :

כמו הקודם.

ערב : שתי פרוסות לחם קל עם ממרח + סלט.

ביניים : כמו הנ”ל.

לפעמים אני שוכחת מהארוחות ביניים … ואני בדרך כלל שותה משהו כמו 2-3 כוסות קפה ביום עם חלב 3%. ממש מתסכל אותי שאני לא יורדת..

הדיאטה הזאת ממש טבעית לי ואני לא מרגישה רעבה..

מה לעשות? :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

אני לא מומחית גדולה אבל ..
    באיזה תפריט את? 1200 קל'?אם כן..אז-
    בבוקר- איזה ממרח? חלבון גבינה אפשר 2 כפות.הסלט שאת אוכלת לא אמור להיות עם שמן
    בביניים- פרי זה טוב לגבי משהו אחר עד 100 קל' – בתנאי שלא מדובר בחטיף שוקולד או משהו דומה כי כמות השומנים שבו גבוה מידי- לא בתוכנית (גם לא החטיף של השוקולד עד 100 קל')

צהריים- 3 כפות (לא 6) עם בשר 200 גר' תוסיפי ירקות מבושלים וחיים עם כפית שמן או מנת שומן אחרת

ביניים- כמו קודם
    ארוחת ערב- מנה וחצי חלבון גבינה ,סלט עם מנת שומן והרבה ירקות.
    לגבי השתיה של הקפה- אמורים לשתות עם חלב 1% ולא 3%

בדר”כ אם לא יורדים למרות שנראה לנו שעשינו בדיוק כמו שכתוב- הסיבה היא שאנחנו לא בדיוק מקפידים על הכמויות…שימי לב לזה
    מה לגבי שתיית מים?ספורט?

בהצלחה 🙂

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות