אתמול הכנתי ארוחת ערב בריאות לי ולחבורותיי
בריאות בריאות גם בסופו של דבר משמין …
הכנתי שועית ירוקה שבישלתי אותה ואח”כ הכנסתי לתנור (מומלץ) עם 3 כפות שמן זית ומלח גם על חבילה של סנפורס שלמה … +(רבע תיבולית קנור עשבי תיבול )- 3 כפות גדושות אכלתי
ביצה קשה 1
טחינה ביתית שאני הכנתי רק לימון ומלח – 2 כפות (בהגזמה )
וחציל בתנור אפוי -ללא שמן רק מלח
קינוח – תפוחים יבשים בתה סיידר ירוק (4 תפוחים יבשים אכלתי )
שאלתי כזאת … יש יתר על המידה שמן בארוחה כזאת ממה שאכלתי ,
קמתי עם יסורי מצפון ….
אכן יש פה חריגה. למעשה אכלת בערך 4 מנות שומן. לפעם הבאה פשוט לשים לב ולדעתי גם אפשר להוריד בכמות השמן. את השעועית למשל אפשר לרסס בכמה שפריצים. טחינה- רק כף
תפוח עץ מיובש (2 יחידות) זו מנת פרי והיא לא קיימת בארוחת הערב
אגב, מה עם פחמימה?
לא נורא, להציץ שוב בתחליפים לרענון ותזכורת ולהמשיך כרגיל :שמח1: