6 חצאי חזה עוף, 2 כפות שמ”ז (לדעתי אפשר פחות), מלח, פלפל, 4 כפות א.מרק פטריות, 3 בצלים קצוצים דק, 600 גרם שמפיניון פרוסות.
במחבת, לחמם את השמן. להזהיב משני הצדדים, להעביר לצלחת ולתבל במלח ופלפל.
לאותה המחבת להוסיף בצל, פטריות, מלח, פלפל, וא.מרק ולהסיר מהאש.
על משטח עבודה, לפרוש נייר אלומיניום ולהניח עליו חצי חזה עוף ומעט מתערובת הפטריות והבצל ולסגור.
להניח הכל בתבנית ולאפות בחום בינוני כשעה.
6 מנות. מנה = מנת בשר