חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום לכולן, חזרתי..אחרי המון המון זמן שלא הייתי פה.. ולצערי חזרתי גם למשקל השמן שלי
    (לא לכולו אבל אני נמצאת בעלייה מטורפת).
    אין לי מושג מה קורה איתי..מאז אמצע פברואר שנכנסתי לשמירה..אני משחקת עם המשקל נון סטופ –
    עולה יורדת עולה יורדת ועכשיו אני רק עולה!!
    אין לי שמץ של מושג מה קורה לי..אני בדחף פחמימות מטורף ורוצה כל הזמן לאכול והאבסורד הוא שאני יודעת לאורך כל הדרך שזה לא טוב לי ואני בכל זאת ממשיכה לבלוס!!!
    לא .. לא עובר עליי איזשהו משבר תקופתי..המשבר היחידי הוא המשקל שלי..
    הייתי 62 ק”ג!!! ועכשיו אני 67.700!!!! בא לי למות!
    גם הסביבה שלי כבר התחילה עם ההערות – שזה הכי מעצבן!
    לא הלכתי לקבוצה גם מלאאאא זמן… בערך חודשיים וחצי…גם מהבושה וגם כי אני קצת מאוכזבת מהמנחה…כל החשק ירד..אוףףףף לא יודעת מה לעשות.
    אני ממש מצטערת שאני חופרת לכן..המון זמן לא רשמתי ואני חייבת עזרה חייבת משהו שיזכיר ליי את הדחף של ההתחלה…
    אשמח לייעוץ :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

כ”כ מבינה אותך…אני מהרגע שהמדריכה אמרה לי שאני ממש נושקת לשמירה , אני לא מצליחה לחזור לדרך המלך…כמו שאת מתארת גם אצלי יש דחף פחממתי בלתי נשלט,אני מכירה את התורה של חלי אבל כאילו ואבדה לי הדרך :המום:
    אבל….
    בעזרת הפורום התומך הזה ובעידודה של עפרי המקסימה החלטתי שאני מחפשת את הדרך חזרה לשביל המוכר ואולי זה ייקח לי קצת זמן אבל זה יקרה!! מה שבטוח אני לא מוותרת על הקבוצה והפנמתי שכולנו באותה סירה ואין מה להתבייש,אני בטוחה שכשתחזרי לקבוצה תקבלי חיבוק חם ואוהב שבזכותו תגלי את הדרך חזרה
    עכשיו רק נשאר לך לאסוף את עצמך ללכת לקבוצה ולחזור לדרך האהובה והמוכרת
    ב-ה-צ-ל-ח-ה!!! :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

קראתי ה-כ-ל.. מה שכתבת וגם בין השורות
    התגובות שקיבלת
    והתגובות לתגובות : 😉
    לצערנו התוכנית אינה תעודת ביטוח וכשיוצאים מהמסגרת לא קל לשמור ולשמר את ההישג אליו הגענו. הניחי לסביבה ולהערות… כאלו יהיו גם תרזי כי תמיד יהיה מי שיעיר משהו גם אם זה רק “כביקורת בונה”.
    הניחי גם לבושה, עדיף לחזור אם עליה לקבוצה מאשר לצבור “תאוצה” בבית ולאבד הכל (וגם את השפיות).
    לגבי המנחה – את מוזמנת לעבור לקבוצה אחרת במידה ויש כזו במקום מגורייך.
    “ברגע שאת חושבת לוותר, נסי לחשוב על הסיבה שגרמה לכם להחזיק מעמד עד עכשיו… 😉
    אל תוותרי לעצמך

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות