דיי מוכר…
המלצתי אלייך מתוך ניסיון לשנות התקליט בראש, תחליטי עם עצמך שאת בשמירה על המשקל החדש שהשגת עד כה (אחרי העליות), כל מה שהצלחת להוריד במהלך השנה – לא מובן מאליו!.
תשאירי הנפילות מאחורייך, תתחילי מחדש בכל הכוח! נקודת פתיחה חדשה עם המשקל הקיים נכון להיום.
אחרת קל מאוד להישאב למקום הזה של אני במגמת עלייה…זה קרה לי הייתי שם…עליתי כמעט חצי ממה שהורדתי.
הרבה וויתורים והנחות לעצמי, איבדתי המוטיבציה לעמוד מול כל הפיתויים האוכל הקינוחים והמסעדות. פתאום מרגישה שאת לא חזקה מספיק מול הפיתויים הרצון החזק שהיה נחלש…זה קורה לא להיבהל…מציעה לך לקרוא כתבות מהאתר להתחזק להתלהב מהתהליך לעודד לשתף זה עוזר להתגבר על המכשולים וליהנות מהדרך אל המטרה.
בדיוק יום רביעי שעבר שעבר החלטתי לקחת את עצמי בתהליך מחדש בכל הכוח. לראשונה מזה תקופה ארוכה הצלחתי להתמיד בתפריט במדוייק כל השבוע כולל רישום. זה לא היה קל כי תמיד יש פיתויים מסביב ונשנשתי מלא ירקות בכדי להחזיק מעמד השבוע…אך התחושה הטובה של עשייה והתמדה 100% שווה הכל!!! בערב יש לי שקילה בקבוצה הפעם אגיע מלאת ביטחון גם אם לא ירדתי הרבה במשקל. אני יודעת שעשיתי תוכנית מלאה.
שיהיה לך בהצלחה!!! תתמידי ותמשיכי קדימה בתהליך באותה התלהבות שהתחלת בהתחלה.
:אוהב: