חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי לכולם!
    בזמן האחרון אני במגמת עלייה. נכון שזה לא נורא ושזה קורה אבל זה ממש הצליח לבאס אותי אתמול..
    אני כבר כמעט שנה בתהליך ודי איבדתי את המוטיבציה..
    אתמול חזרתי אחרי שקילה ממש בדאון:/

גלית
    משתתף

דיי מוכר…
    המלצתי אלייך מתוך ניסיון לשנות התקליט בראש, תחליטי עם עצמך שאת בשמירה על המשקל החדש שהשגת עד כה (אחרי העליות), כל מה שהצלחת להוריד במהלך השנה – לא מובן מאליו!.
    תשאירי הנפילות מאחורייך, תתחילי מחדש בכל הכוח! נקודת פתיחה חדשה עם המשקל הקיים נכון להיום.
    אחרת קל מאוד להישאב למקום הזה של אני במגמת עלייה…זה קרה לי הייתי שם…עליתי כמעט חצי ממה שהורדתי.
    הרבה וויתורים והנחות לעצמי, איבדתי המוטיבציה לעמוד מול כל הפיתויים האוכל הקינוחים והמסעדות. פתאום מרגישה שאת לא חזקה מספיק מול הפיתויים הרצון החזק שהיה נחלש…זה קורה לא להיבהל…מציעה לך לקרוא כתבות מהאתר להתחזק להתלהב מהתהליך לעודד לשתף זה עוזר להתגבר על המכשולים וליהנות מהדרך אל המטרה.

בדיוק יום רביעי שעבר שעבר החלטתי לקחת את עצמי בתהליך מחדש בכל הכוח. לראשונה מזה תקופה ארוכה הצלחתי להתמיד בתפריט במדוייק כל השבוע כולל רישום. זה לא היה קל כי תמיד יש פיתויים מסביב ונשנשתי מלא ירקות בכדי להחזיק מעמד השבוע…אך התחושה הטובה של עשייה והתמדה 100% שווה הכל!!! בערב יש לי שקילה בקבוצה הפעם אגיע מלאת ביטחון גם אם לא ירדתי הרבה במשקל. אני יודעת שעשיתי תוכנית מלאה.

שיהיה לך בהצלחה!!! תתמידי ותמשיכי קדימה בתהליך באותה התלהבות שהתחלת בהתחלה.

:אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

היי, גם אני עוברת את זה. לאחר ירידה יחסית יפה (קבועה כי 2 קילו בחודש) המשקל נעצר לשבועיים, לאחר מכן עוד ירידה ועוד הפעם לא זז שבועיים. ואני לא מרשה לעצמי חריגות. והיומן ארוחות שלי מושלם- כך אמרה המנחה. ויחד עם זאת משהוא קורה , נכון יותר- לא קורה. וזה עצוב מאוד. היום זה יום השקילה שלי , ואני מרגישה ששוב לא ירדתי כלום (אדע רק בערב) . אבל אני יודעת שאסור להתייאש ולהתחיל לאכול שטויות על ימין ועל משמאל. רק עם התמדה ואכילה נכונה אפשר לפחות לשמור על הקיים. כמובן שהרצון לרדת עוד ( אני רוצה עוד 10 ק”ג) . בהצלחה!!! 🙂

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות