חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
  • This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי אני חדשה בפורום אחריי שהורדתי 20 קילו בשנה שעברה העלתי אותם בגדול שוב מתלבטת אים להצטרף שוב לקבוצה :סחרחורת: רוצה עידוד ואת חויות ההצלחה שלכן שיעשו לי חשק :לשון:

אלמוני
    לא פעיל

איך נדע איך לקרוא לך? אפילו כינוי…אני לא מוכנה לקרוא לך סתם משהו כי אני בטוחה שאת יותר 😉
    אז ברוכה הבאה!!!
    אני אישית לא בקבוצה ועושה הכל דרך הפורום אבל לא התחלתי עם עודף משקל גדול…אם את מרגישה שזה יעזור לך ויגרום לך לחזור למסלול לכי על זה!
    שיהיה המון בהצלחה ואת מוזמנת לשאול ולהתייעץ בפורום בכל דבר 🙂

אלמוני
    לא פעיל

אני אישית לא הולכת לקבוצה ונעזרת המון בפורום, זו הקבוצה היומית שלי מבחינתי ולא השבועית :צוחק:
    בעיקרון, הכל תלוי בך ובשינוי שאת רוצה לעשות. אם את חושבת שאת יכולה לבד – תני לעצמך צ׳אנס, מקסימום – תמיד אפשר להירשם לקבוצה. אני כמעט חודש וחצי בתהליך וכבר ירדתי 8 ק”ג ואני נעזרת פה המון בבנות. לפעמים ברגעים קשים פשוט נכנסת וקוראת הודעות וזה מאוד עוזר לי. יכול להיות שארשם לקבוצה מתישהו כי יש לי עוד הרבה להוריד, אבל בינתיים כל עוד הולך טוב (טפו טפו) אני חיה בפורום.
    חמודה – אני יכולה להבטיח לך דבר אחד, את העידוד והחיזוקים שאת צריכה תקבלי פה על בסיס יומי! מעבר לזה, זה הכוח רצון שלך והסוויץ׳ שצריך להפעיל בראש :שמח1:
    בהצלחה :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

שלום לחדשה
    קודם כל בהצלחה מכל הלב
    ממליצה לך לקרוא כתבות באתר עוזר מאוד
    שנית ההצלחה שלי :
    בתוכנית לבד: שנה
    ירדתי 35 ק”ג
    המון המון מוטיבציה ורצון, לא האמנתי שאצליח : אני ממליצה כן להאמין בעצמך כי כל אחד יכול
    ממליצה לגוון והרבה. זה חשוב, להכין לך אוכל שאת אוהבת ולקנות ירקות חינמיים זה גם עוזר
    בהצלחה מכל הלב
    הילה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות