מרכיבים :
1 ביצה גדולה
גביע יוגורט 200 מ”ל 1.5%
1 כפית תמצית וניל
25 גרם סוכר (2 כפות)
180 גרם קמח (כוס ורבע)
1 כפית אבקת אפיה
100 גרם שוקולד צ'יפס מריר או טבלת שוקולד מריר מגוררת גס
אופן הכנה :
בקערה לטרוף יחד ביצה, יוגורט, סוכר ותמצית וניל
להוסיף את הקמח ואבקת האפיה ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה
לאחד לתוכה את פתיתי השוקולד צ'יפס
לחמם מכשיר לאבלי בייק עם תבניות הקייקס פופס, לרסס בספריי שמן
לשפוך מהתערובת לתוך הקייק פופס (ככפית לכל שקע) ולאפות כ 5-7 דקות
24-25 יח' , כל 3 יחידות = ארוחת ביניים אחה”צ