חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
  • This topic has תגובה 1, 3 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

:כועס: גם תקופת בחינות וגם מחזור!
    תקופה מגעילה :עצוב:
    אני כבר חודש ושבוע בתוכנית וירדתי ממש יפה. השבוע לראשונה חרגתי אתמול (אחרי שעשיתי מותרת יום לפני), ובא לי לבכות! אני מרגישה שאולי לא שווה להגיע לשקילה בשבוע הבא כי בטח אראה עליה.. אני ממש מתביישת שאאלץ לומר שעליתי בסבב :עצוב:
    מצד שני אני מפחדת שאם לא אגיע ארשה לעצמי להיות שאננה ורק אתחיל לעגל פינות. מה הייתן עושות במקומי?
    יש לי עוד כמה שאלות:
    איך מתמודדים עם החשק למתוק? יש טיפים?
    על איזה שלגוני חלב מותרים אתן כל הזמן ממליצות פה? ומה הם מחליפים?
    ושלגוני הקרח.. במידה ובכל אחד יש 12 קל'- כמה מותר לאכול מהם ביום?
    כפית חמאת בוטנים היא מנת שומן.. אני יכולה להכניס אותה יותר מפעם אחת בתפריט במידה ומגיעות לי 3 מנות שומן? (למשל בא.ביניים וערב)
    תודה מראש וסופ”ש מוצלח וקל! :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

אין באמת אפשרות אחרת, ואם אחרי החריגה חזרת ישר לתלם אולי תופתעי מהשקילה :מאושר:

אצלנו מתמודדים עם המציאות לטוב ולרע. הרגשי לי לספר לך שלא להשקל לא ישנה את המשקל שלך..אז את בוחרת לא לראות מה קורה? את במילא הולכת להמשיך בתוכנית. אז מה כל כך נורא בלהבין מה המצב שלך מבחינת משקל? לא ללכת לקבוצה זה מדרון חלק. את רוצה לוותר על התוכנית? מצוין, אל תלכי. אם התשובה אחרת, אז את צריכה ללכת.

אני בתקופת מבחנים ואני לומדת תוך כדי עבודה במשרה מלאה..אז אני לחלוטין מבינה אותך. קורה שבוחרים תחליפים יותר מפנקים מבדרך כלל כדי לעבור את התקופה הזו או טיפה חורגים..העיקר שאנחנו בתוכנית ובוחרים לשלב אותה בחיים שלנו.

לגבי מתוקים יש פה או במקצועי שרשור של אשלי. עפרי ואני כתבנו לה כמה רעיונות.

לגבי שלגוני קרח- 1-2 חינמיים ביום על פי המנחה שלי.

שאר השאלות, נחכה שאחרות יענו.
    סופ”ש כיף ומדוגם לכולנו!

אלמוני
    לא פעיל

אחרי האוכל כשבא לי מתוק מכינה לי כוס שוקו חם מאבק קקאו (100% קקאו) , סוכרה דיאט וטיפה חלב – יוצא טעים ומספק.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות